Liebster Award

Libster Award

Yaay am so happy to be nominated for this wonderful award. Am just months old in this blogging world. Thank you everyone for the love and support. With out you guys this wouldn’t have been possible. I would also want to thank Anjali for nominating me. Anjali is a very talented blogger and has a very beautiful blog. You can visit her at  It’s all about Food. . Thank you so much Anjali.  

Here are the  Award Rules:

1. Once you are nominated, make a post thanking and linking the person who nominated you.

2. Include the Liebster award sticker in the post too.

3. Nominate 10 other bloggers who you think are worthy of this award. Let them know they have been nominated by commenting on one of their posts. You can also nominate the person who nominated you.

4. Answer the ten questions asked to you by the person who nominated you and make ten questions of your own for your nominees.

5. Lastly, copy these rules in the post.

Here are the answers for the questions Anjali asked me:

  1. Complete this sentence “Life is ….”

Answer: Life is beautiful when you are surrounded by loving ,caring and helping people around you.

2. If not a blogger, which other platform would you choose to display your talent?

Answer: If not a blogger may be beautician.

3. If you were granted 3 wishes, what would you wish for?

Answer: I would ask for alladin ka chirag so that i can ask everything for everyone around me .

4. Do you believe in Karma, Why?

Answer:  Yes i do believe in karma because whatever you give comes back to you. So if you do good deeds they are sure to come back.

5. The best thing about you?

Answer: I love to help others so i think that’s the best  thing about me.

6.One thing about you that you could improve?

Answer: I am very short tempered so would like to change it.

7.What’s your definition for balanced life?

Answer: Love everyone without any boundaries And give your loved ones freedom of choice.

8.Your dream destination?

Answer: Venice

9.What do you love the most about the city in which you live?

Answer: Caring and helping mentality of people.

10.What’s your favourite colour and why?

Answer: Pink because it brings a smile in my face.

I further nominate these awesome bloggers

  1.  Stehpysweetbakes
  2.  Lin’s Recipes
  3. aromaticessence.wordpress.com
  4. mypinchofyum
  5. smilingnotes.wordpress.com
  6. priyankamoraes
  7. Goan Imports
  8. Spices N Flavors
  9. Cooking without Limits
  10. conniesrandomthoughts

And my 10 questions are

  1. The most beautiful day in your life
  2. What’s your favorite song? Why?
  3. Whats your favorite movie?Why?
  4. Whats your favorite food?
  5. What would you like to be in your next birth?
  6. What’s your favorite month and why?
  7. What’s your favorite color?
  8. What’s your favorite Ice-cream flavor?
  9. Do you get angry? Why?
  10. Your faorite holiday spot?

Waiting eagerly for your answers….Happy blogging

Advertisements